«

»

二月
28

[Sponsored video]用Galaxy Note II畫出無敵破壞王

大家有無看過迪士尼卡通"無敵破壞王"? 當中裡面嘅"破壞王"是非常經典遊戲《快手阿修》壞蛋角色!

而今次Samsung找來了設計這角色的設計師 Bill Schwab, 不但只用Galaxy Note II畫出"破壞王", 仲用了Galaxy Note II的剪貼功能, 幾個步驟, 就可以拼貼出"無敵破壞王"嘅poster, 還輕鬆容易地上載到社交網Facebook作分享!

的而且確Galaxy Note II 是有這種流動性, 比起傳統用電腦+手寫板來得方便, 對於一些Brain Storming, creative idea是有一定嘅幫助, 改圖亦都配合到依家流行嘅Apps, 社交網等, 畢竟好嘅idea, 作品都要拿出來分享吧!!!

如果想知道大師點樣在Galaxy Note II上即時畫出"破壞王", 看看下面這視頻啦:

 

 

Samsung之後會推出Galaxy Note 8.0, 在8吋平板上用上Galaxy Note嘅功能, 一定有d睇頭 , 相信其他7吋平板都要想想方法出蕉了~!


Sponsored by Samsung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...