«

»

十二月
21

[Sponsored Video]聖誕老人點用Galaxy Note 10.1?

聖誕老人…來了~! 首先預祝大家, 聖誕快樂!! 今次Samsung搵左聖誕老人同精靈, 話比大家知道佢點用Galaxy Note 10.1送禮物比大家!

在影片當中, 你可以看到怎樣運用Galaxy Note 10.1的S-Pen, 利用到Easy Clip, Quick Command等快捷功能, 來作出簡單嘅剪貼和很快地寄出Email~

在Galaxy系列中, Note2係5.5吋, 而Note10.1當然係10.1吋, 兩者嘅分別隨住Premium Suite的豪華包另兩個型號只係有尺吋上嘅分別, 當然用起黎就在於個人用途上了, 這就是平板與電話嘅分別. 不過如果你要是輕型的就是Note2, 辦公桌型的就是Galaxy Note 10.1了~!!!

最新情報話, 韓國已經公佈Galaxy Note 10.1已經出了LTE版, 有了高速嘅傳輸, 圖片亦可以快d寄出, 下載又可以快左, 不過暫時未知道香港幾時有賣.

在平板之戰中, 只是畫面已經鬥到你死我活, 在功能之上真的要再三進步以及引入新原素, S-Pen在每平板之中跑出來, 的確係好嘢, 就好似係活動畫板一樣!

講到這裡, 聖誕亦將近, 開心歡樂氣氛就不如一齊睇片啦~! Merry Christmas~~~!!!

Sponsored by Samsung

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...