«

»

十二月
06

Ainovo出七吋平板行4.0只售US$99

港紙$780可以有最新七吋平板? 稱為首運行ICS Android 4.0 7″平板~!!?

他們官網可以預定, 只係$99美金, 運費另加$60美金, 這我國品牌真係勁, 仲快過三叔.

用上MIPS技術, 不是ARM(智能手機那類型CPU), 亦不是x86(我們電腦那類型CPU).

200M後照相機, 前置應該是30M, 7″電容式觸幕, 可以play mkv, mp4, mov, mpg等等, 支援1080p (10bit).

最掂係Wifi基本, 外置可加入3G!

相信市價一千蚊左右, 出左我哋會話比大家知~~!

Mygag.hk

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1個PING

  1. Ainovo出七吋平板行4.0隻售US$99 | JW Media NEWS – 科技資訊站 說:

    [...] / 轉載自: MyGag .hk 轉載請註明 JW Media [...]

禁止評論。