«

»

十一月
14

iPhone4S即日預訂明天取機

今日蘋果店內羣情洶湧, 因為4S正式在香港出爐後的星期一, 只見最多的人還是我國自由行, 外國人士以及中環人. (上圖為因iPhone4S推出的門外新banner)

無論前門後門都有一個新的告示牌, 說"今日預訂明日取貨", 那…究竟怎樣預訂呢?!?

大家如果想預訂, 都係要上網撳掣喇~ 下載Apple Store個apps就會好D, 昨晚9:30pm已經開始有得預訂, 但好快就出現lag同緩慢的情況, 相信嚟緊晚晚都會有此現象, 大家可以用以下方法來預訂, 因無人知道甚麼時侯再開賣, 祝大家好運!

蘋果網上預訂

http://www.apple.com/hk/retail/iphone/

Apple Store Apps

http://itunes.apple.com/us/app/apple-store/id375380948?mt=8

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1個PING

  1. iPhone4S即日預訂明天取機 | JW Media NEWS – 科技資訊站 說:

    [...] 原文網站 / 轉載自: MyGag .hk [...]

禁止評論。