«

»

十一月
14

iPhone5無出現之真相?!

正當大家每日都講買4S定賣4S之時, 亦有好多人因為iPhone並沒有Android機咁大個Screen而放棄了iPhone.

如果iPhone5本應已經出現在4S之時, 又如果iPhone5真的是4″以上的大Screen呢? 有傳今次4S只是早三個月

出之前才更換了iPhone5, 因為Steve Jobs唔多喜歡大吋數嘅Screen, 正確嚟講是唔想在Screen大少上有改變. 他形容"這會令iPhone破碎!"

亦因為這樣會似Android機而反對改變. (在Steve Jobs一書上, 佢講得好清楚要打敗Android)

而iPhone5(上圖)的Prototype一早已在Apple公司流出, 製作iPhone殼的都已預備好了, 但最後當然大家見到的是出現了iPhone4S而大失所望.

之前就算了, 那, 這會影響下年嘅iPhone5設計嗎? 沒有大屏幕你喜歡嗎? 更換Android嗎? ^^

[消息自BusinessInsider]

CEO@mygag.hk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...