«

»

九月
30

看看圖,齊齊估吓iPhone5真身

大家看上圖10秒, 認為iPhone5是怎樣的?

網站benm.at從這年裡傳嘅iPhone5外型, 包括iPhone case製做商等等, 用CAD製作了一個Mock (樣本), 這…跟之前見過嘅都好接近. 下週二(香港為週三)大家就會見到了, 雖然十月中香港有無都係一個問題, 但要嚟的遲早到會嚟, 不用慌張.

這iPhone5外表, 之前大家知道的就是4″芒, 圓邊 (這是年頭已經講緊^^) 如果你話這是iPhone一代嘅延續就會一目了言! 無論係顏色, 圓邊位都好相似. 薄嘅程度你當係iPod Touch咁, 因為背部是彎的, 講左幾多mm薄都會有因再講 (不要重複GS2 vs iP4嘅錯誤). 反正是薄過iPhone4就是了.

其實買機外型固然重要, 但我認為真正嘅用家係會找到識合自己用嘅軟件運作平台…唔識?! 留意我哋Mygag.hk啦! (廣告)

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...