«

»

九月
15

iPhone4始終係最薄?不是GalaxyS2嗎?

個邊打緊官師, 我哋好少理, 因為誰勝誰負都無所謂了, 但可能你買機時都會考慮…誰是最輕, 誰是墜最薄. 好多品牌都想有"全宇宙最好打"嘅稱號, 水果同三叔唔例外, 大家都話自己最薄, 當然, 邊個出先都有得講嘅, 但究竟真實的邊個薄D呢?

在大家嘅官網, 好容易就知道iPhone4同S2嘅格式, iPhone4係9.3mm薄, 而S2係8.49mm

咦? 咁唔洗講都知S2贏得勝利啦?! 唔係?

原來iPhone4嘅9.3mm機身係直落的, 而S2一邊厚位有~9.91mm(英國版, 香港版薄少少)

如果真的比下去, 就係iPhone4贏了… …

相信未來出嘅手機, 機身都可能會係彎的, 這樣就可以稱得上"最薄"! ^^

ceo@mygag.hk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 條評論

  1. ping 說:

    你都真係好多餘喎,咁計有幾多%最薄,咪又係GS2 win,唔好俾人笑你啦!依加d文真係邊個都寫得。

    1. CEO 說:

      謝謝你的意見, 這其實是英國的一個報導, 我們只係講述其內容及意見.

禁止評論。