«

»

七月
14

[蘋果]白色新Macbook同MacMini下週出爐!-修改

講左好耐, 終於到了七月嘅蘋果出爐時間啦! 今次係MacBook同MacMini, Lion OS應該同步推出!

外國網站9to5話見到D part number, 就見到有白色MacBook, 同MacMini以及MacMini伺服器.

兩款新機都係會配備全新的Intel CPU, 以及Thunderbolt介面.

依家MacMini價格為$5588起跳. 而MacBook就$7588, 通常出新產品定價都是一樣, 加上蘋果目前嘅產品都比較大眾化 (相比以前), 反而軟件配置就全面了許多, 多得iPhone嘅成功以及Fans嘅擁戴, 多人用就自然多改善, 享用到嘅就更多了. 大家拭目以待今晚下星期蘋果嘅出品, 之後我哋再講!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...